Rijschool in Amsterdam

Als je je rijbewijs wilt halen, wil je dit natuurlijk doen op een manier die bij je past. Je kunt rijlessen verspreiden over meerdere maanden, maar het is ook mogelijk om rijles te volgen door middel van een versneld traject. Als je hiervoor op zoek bent naar een goede rijschool in Amsterdam, dan kun je je aanmelden bij Vrijheid Rijschool in Amsterdam. Hier volg je autorijles op een wijze die bij je past.

Rijles in Amsterdam bij de Vrijheid Rijschool Amsterdam

Het behalen van je rijbewijs B gaat het beste als jij je compleet op je gemak voelt bij een rijinstructeur. Daarom kijken wij altijd wie jou het beste kan opleiden tot een topautomobilist. Naast onze reguliere rijopleiding kun je bij ons ook een snelcursus voor je rijbewijs volgen. Onze rijschool in Amsterdam is er op gefocust om jou met plezier je rijbewijs te laten halen.

Rijschool in Amsterdam

Is rijles bij onze rijschool in Amsterdam voor jou geschikt?

Natuurlijk wil je weten of je er goed aan doet om bij onze rijschool je rijbewijs te halen. Maak je daar geen zorgen om, want bij ons is elke cursist welkom. Ook als je nerveus bent of het spannend vindt om rijles te volgen. Wij stellen je te allen tijde op je gemak en zorgen ervoor dat ook jij je rijbewijs kunt halen. Niet voor niets slagen bij ons de meeste cursisten in een keer.

De voordelen van het volgen van les bij onze rijschool in Amsterdam

Het is prettig om rijles te krijgen in de regio waar je woont. Onze rijinstructeur haalt je thuis op waarna je direct aan de slag gaat met de praktijkles. Om jou een indruk te geven van wie we zijn, kun je bij ons een proefles volgen. Je maakt dan niet alleen kennis met onze werkwijze en rijinstructeurs, maar tevens krijg je van ons een passend advies. Meld je daarom snel aan via onze website.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.