Rijschool Amsterdam

Eindelijk, je mag rijlessen volgen! Wellicht een droom die uitkomt. Je hebt het benodigde geld bij elkaar gespaard en nu is het tijd om tot actie over te gaan. Waar vind je dan een goede rijschool Amsterdam? Stop gerust met zoeken, want Vrijheid Rijschool Amsterdam is de beste rijschool van Amsterdam en omgeving. Wij leiden cursisten op tot goede automobilisten dankzij onze professionele rijopleiding.

Wat biedt onze rijschool Amsterdam jou?

Onze rijschool Amsterdam biedt cursisten rijlessen dankzij een unieke lesmethode. Daarin staat altijd de cursist centraal. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke aandacht voor het individu. Dat maakt autorijles voor jou een stuk comfortabeler. Wil je weten wie we zijn en wat onze rijinstructeurs voor jou kunnen betekenen? Schroom niet om je aan te melden voor een vrijblijvende proefles.

Onze rijschool – Pas je in ons profiel?

Voor jou is het vaak zoeken of een rijschool daadwerkelijk bij je past. Logisch, want je geeft er ook veel geld aan uit. Woon je in Amsterdam of omgeving en wil je ontdekken of onze rijschool Amsterdam bij je past? Maak eens een afspraak voor een proefles. Tijdens deze les maak je kennis met onze rijinstructeur en krijg je een advies omtrent de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt voor je rijbewijs B. Aan het einde van de les kun je dan beslissen of je met ons verder wilt.

Schrijf je in bij onze rijschool Amsterdam

Door je in te schrijven bij onze rijschool Amsterdam, geniet je diverse voordelen. Zo bieden wij je een passend lesaanbod tegen een scherpe prijs. Elke euro die jij via ons investeert in je rijbewijs is de moeite waard. Vele andere cursisten zijn je al succesvol voorgegaan. Schrijf je daarom in bij onze rijschool Amsterdam en laat ons jou helpen bij het behalen van je autorijbewijs.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.