Rijschool Amsterdam West

Het volgen van een rijcursus is misschien wel een droom van jou die uitkomt. Een droom waaraan wij graag ons steentje bijdragen. Zeker als je in Amsterdam of omgeving woont, ben je bij ons aan het goede adres voor het behalen van je autorijbewijs. Onze rijschool Amsterdam West biedt cursisten een top rijopleiding waarmee je gegarandeerd het rijbewijs haalt. Past dat niet uitstekend bij jouw droom?

Maak kennis met onze rijschool Amsterdam West

De Vrijheid Rijschool Amsterdam is een bekende rijschool Amsterdam West. Wij zijn een erkende rijschool die mensen opleidt tot een goede automobilist. Bij onze rijschool is er een passend lesaanbod voor iedereen. Versneld het traject doorlopen is mogelijk, maar je mag het ook gewoon op je eigen tempo doen. Wat je keuze ook is, wij denken graag met je mee. Kom praktijkles volgen bij onze rijschool Amsterdam en ontdek onze unieke lesmethode.

Rijschool Amsterdam West

Voor wie is de Vrijheid Rijschool Amsterdam geschikt?

Niet alleen jouw woonplaats en de kwaliteit van onze rijopleiding zijn belangrijk. Dat geldt ook voor jouw motivatie. Deze is namelijk de sleutel tot het behalen van het autorijbewijs. Wij maken op onze rijschool Amsterdam West dan ook graag kennis met jou als nieuwe cursist. Ben je gespannen of onzeker? Dat geeft helemaal niets. Wij doen er alles aan om elke cursist te laten slagen voor het rijbewijs.

Waarom je kiest voor onze rijschool Amsterdam West

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom je een keuze maakt voor onze rijopleiding. Zo zijn wij bijvoorbeeld een erkende leerschool en bieden wij je rijlessen van uitstekende kwaliteit. Ook als je enigszins nerveus bent, hoef je je bij ons tijdens autorijles geen zorgen te maken. Onze instructeurs zijn ervaren en stellen jou zeker op je gemak.

Wij rekenen een scherp tarief en hebben voor elke soort cursist een passend lesaanbod. Meld je daarom zeker aan bij onze rijschool Amsterdam West voor een eerste rijles.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.