Rijscholen Amsterdam

Mag je eindelijk gaan starten met je eerste rijles en woon je in Amsterdam of dichtbij de hoofdstad? Dan heb je de keuze uit een ruim aanbod van rijscholen Amsterdam. Welke rijschool kies je dan? Een lastige vraag natuurlijk. Als je eenmaal een proefles hebt geprobeerd bij Vrijheid Rijschool Amsterdam, dan wil je niets anders dan lessen bij een van onze rijinstructeurs.

Rijscholen Amsterdam – Welke rijschool past bij jou?

Om er achter te komen welke rijscholen Amsterdam goed bij je passen, kun je komen kennismaken op onze rijschool. Wij bieden elke cursist een kwalitatieve rijopleiding aan met volop aandacht voor jou als persoon. Aangezien iedereen anders leert, denken wij graag met je mee en hebben we altijd een passend aanbod. De ene cursist leert heel snel, terwijl de andere persoon juist graag alles op zijn gemak doet. Op onze rijschool is er plaats voor allebei.

Rijscholen Amsterdam

Voor wie is onze rijschool geschikt?

Van alle rijscholen Amsterdam, past onze rijschool het beste bij gemotiveerde cursisten en mensen die uit Amsterdam of omgeving komen. Als rijschool kijken we niet naar je leeftijd. Oud of jong zijn bij onze rijschool van harte welkom. Wil je graag ontdekken wat wij voor jou in petto hebben bij het behalen van je rijbewijs? Volg een vrijblijvende proefles en maak kennis met onze lesmethode.

De pluspunten van de Vrijheid Rijschool Amsterdam

Als je kiest voor rijscholen Amsterdam, dan wil je natuurlijk niet het volle pond betalen. Daarom profiteer je bij onze rijschool altijd van leuke aanbiedingen. Daarnaast heeft onze rijschool als voordeel dat veel cursisten jou al zijn voorgegaan en exact weten hoe prettig het is om bij ons autorijles te nemen.

Dus als je rijles wilt volgen bij een aangename rijschool, dan ben je bij Vrijheid Rijschool Amsterdam zeker aan het goede adres.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.