Goede rijschool Amsterdam

Zo snel mogelijk starten met je eerste rijles? Logisch als je het benodigde geld bij elkaar hebt gespaard. Toch moet je zeker ook kritisch zijn in je keuze voor een rijschool. Als je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een goede rijschool Amsterdam, dan kom je zeker uit bij onze rijschool. Vrijheid Rijschool Amsterdam is een erkende rijschool met veel individuele aandacht voor cursisten.

Vrijheid Rijschool – Goede rijschool Amsterdam

Wij zijn niet voor niets een goede rijschool Amsterdam. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring en weten altijd juist te handelen. Bovendien heeft onze rijschool volop aandacht voor jou als cursist. Hoe leer jij het beste, welk advies kun je goed gebruiken en wat voor lespakket past nu het beste bij je? Het zijn vragen die wij je stellen en waarbij we samen met jou zoeken naar het antwoord. Kies daarom voor onze rijopleiding.

Goede rijschool Amsterdam

Goede rijschool Amsterdam: voor wie geschikt?

De kwaliteit van onze rijschool wordt vooral gewaarborgd door gemotiveerde cursisten. Wij zien dan ook graag mensen langskomen op onze rijschool die er alles aan willen doen om het rijbewijs te halen. Leeftijd doet er bij ons niet toe. Als jij rijles wilt volgen bij een goede rijschool Amsterdam, dan kunnen wij je zeker verder helpen. Wij bieden jou meer dan enkel en alleen het volgen van professionele rijlessen. Te allen tijde denken wij graag met je mee.

Waarom je kiest voor onze goede rijschool Amsterdam

Onze rijschool wordt gekenmerkt door een hoog slagingspercentage en het geven van voldoende aandacht aan elke cursist. Wij streven ernaar om jou op te leiden tot de beste verkeersdeelnemer in Amsterdam en het gehele land. Wij bieden je dan ook een passend lesaanbod, een versnelde variant volgen is ook mogelijk, tegen een scherpe prijs. Door je aan te melden voor een vrijblijvende proefles, maak je kennis met onze goede rijschool Amsterdam.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.