Autorijscholen Amsterdam

Zoek je een rijschool in Amsterdam of omgeving waar je gegarandeerd je rijbewijs haalt? Kies dan voor Vrijheid Rijschool Amsterdam. Van alle autorijscholen Amsterdam is dit een uitstekende keuze. Je vindt er altijd een passend lesaanbod en bovendien kun je hier rijlessen volgen op een manier die bij je past. Maak vrijblijvend kennis met een van de rijinstructeurs.

Autorijscholen Amsterdam – Wij zijn jouw beste keus

In een ruim aanbod van autorijscholen Amsterdam, zijn wij jouw beste keuze. Wij zijn een erkende rijschool met een passend lesaanbod voor elke cursist. Bij ons sta jij als individuele cursist centraal. Geen enkele cursist is hetzelfde, daarom besteden wij altijd veel aandacht aan onze cursisten. Of je nu een versnelde cursus wilt volgen of dat je voorkeur uitgaat naar autorijles in jouw tempo, bij de Vrijheid Rijschool Amsterdam kan het allebei.

Is onze autorijschool ook voor jou geschikt?

Of onze rijschool van alle autorijscholen Amsterdam ook voor jou geschikt is? Jazeker. Bij ons kun je altijd rekenen op deskundig advies en professionele rijinstructeurs. Als je in Amsterdam of omgeving woont, zijn wij het adres voor het behalen van je rijbewijs. Wil je weten of onze rijschool bij jou past? Meld je gerust aan voor een proefles. Wij doen er alles aan om jou compleet te begeleiden naar het komende praktijkexamen.

Schrijf je in en profiteer van veel voordeel

Als jij je inschrijft bij onze autorijschool, profiteer je direct van veel voordeel. Zo geniet je altijd van een leuke aanbieding. Voor elk budget hebben wij een passend aanbod. Bovendien presteert onze rijschool uitstekend, dit is terug te zien in het hoge slagingspercentage. Laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod en maak vrijblijvend kennis met een van onze rijinstructeurs.

Wij begeleiden jou graag op weg naar het komende rijexamen.

Er zijn 140 beoordelingen:

Totaal: 9,5 / 10  9.5
Vakmanschap  9.2
Klantvriendelijk  9.7
Prijs / kwaliteit  9.4
Deskundigheid  9.8

Neem contact op

Rijschool Vrijheid
Mekongweg 1
1043 AE Amsterdam

06 12 22 22 22
Stuur een email

GESLAAGDE LEERLINGEN

EXAMENGERICHTE RIJLESSEN

JAAR ERVARING

Geslaagde leerlingen

Ervaringen van onze leerlingen

Yannic Pieters

5 Sterren voor Hassan en Fred! De leercurve was perfect, zodat je optimaal voorbereidt op examen gaat: in 1 keer geslaagd. Daarnaast is het ook gewoon leuk in de auto!

Maja Milenkovic

Lieve Has en Fred, wat zijn jullie toch top instructeurs! Ik kon me niet beter wensen! Elk reisles was weer zó gezellig en ondertussen ook zó leerzaam. Nu ook in 1x geslaagd en ik raad rijschool Amsterdam aan IEDEREEN aan!

Eliane Rikkers

Lieve Has, dankjewel voor alles! Jij weet precies de juiste balans in de auto te vinden van veel gezelligheid maar ook veel leren. Ik kan Has 100 % aan iedereen aanraden.

Proefles in Amsterdam?

Bij ons kun je terecht voor een geslaagde rijopleiding in Amsterdam & omgeving.